Evjetun Bibelcamping 2019

Hjertelig velkommen til Evjetun Bibelcamping 8-21 juli 2019! 

Evjetun bibelcamping vil i år som i fjor i uke 28 og 29. 

Påmelidng gjøres via mailadressen post@evjetun.no 

I uke 28 har vi fått med oss Magne Vatland og Terje Thorsen som skal tale for oss, mens Hanna Bø skal stå for opplegg for både barn og ungdom. Dette må du ikke gå glipp av!

I uke 29 skal Curt Westman og Steinar Malmin tale for oss og det ser vi veldig fram til! 

På Evjetun Bibelcamping legger vi opp til en ferie med Guds ord i sentrum. En ferie for store og små, unge og gamle - og for dem som måtte føle seg en plass midt i mellom. Vi byr på bibeltime og barnemøte på formiddagene, og kveldsmøte og ungdomstreff på kveldene. I tillegg til møter legger vi opp til utflykter og aktiviteter, og mye godt fellesskap.

Evje og område rundt har mye spennende å by på: Elgsafari, rafting, go-cart, mineralgruver, mineralpark, klatrepark og mye mer. Det vil også bli arrangert fellesutflykt til bl.a go-kartbanen, m.m.

I tillegg har Evjetun leirsted kanoer og robåter til utleige for en utflykt oppover Otra. Vi har fotballbane, lekeapparat og en barnevennlig vannsklie som er aktivt i bruk under Bibelcampen.

Alle som er med under bibelcampingen som vertskap, barne- og ungdomsarbeidere m.fl. Er med på frivillig basis - de bruker av sin fritid for at DU skal få en god ferie, og et møte med Jesus. Husk gjerne på dem som skal være med under årets bibelcamp i bønn. Og be om at vi må få noen gode uker sammen, åndelig og sosialt.

 

 

Håper vi sees!

 

Vi kommer tilbake med detajlert program når dette foreligger. 

 

Husk: Det kan i perioder bli fullt både i hytter, på rom og på campen så book gjerne i god tid ved å sende e-post til: post@evjetun.no