Evjetun Bibelcamping 2021

Hjertelig velkommen til Evjetun Bibelcamping 2021! 

Hjertelig velkommen til Evjetun Bibelcamping 2021!

PROGRAM FOR 2021 ER IKKE UTARBEIDET, MEN HÅPER PÅ Å HA DET KLART TIL NYÅRSSKIFTE

PÅMELDING OG BOOKING STARTER TIDLIGST 1.2.2021 

På Evjetun Bibelcamping legger vi opp til en ferie med Guds ord i sentrum. En ferie for store og små, unge og gamle - og for dem som måtte føle seg en plass midt i mellom. Vi byr på bibeltime og barnemøte på formiddagene, og kveldsmøte og ungdomstreff på kveldene. I tillegg til møter legger vi opp til utflykter og aktiviteter, og mye godt fellesskap.

Evje og område rundt har mye spennende å by på: Elgsafari, rafting, go-cart, mineralgruver, mineralpark, klatrepark og mye mer. Det vil også bli arrangert fellesutflykt til bl.a go-kartbanen, m.m.

I tillegg har Evjetun leirsted kanoer og robåter til utleige for en utflykt oppover Otra. Vi har fotballbane, lekeapparat og en barnevennlig vannsklie som er aktivt i bruk under Bibelcampen.

Alle som er med under bibelcampingen som vertskap, barne- og ungdomsarbeidere m.fl. er med på frivillig basis - de bruker av sin fritid for at DU skal få en god ferie, og et møte med Jesus. Husk gjerne på dem som skal være med under årets bibelcamp i bønn. Og be om at vi må få noen gode uker sammen, åndelig og sosialt.

Det kan i perioder bli fullt både i hytter i på campen så book gjerne i god tid - post@evjetun.no - tlf: 37 93 01 63

Smittevern taes på alvor, så vi setter inn ekstra tiltak både på camping, fellesområder og i møtehallen. Ellers gjelder nasjonale rettningslinjer for den enkelte gjest.