GRILLAFTEN GRILLAFTEN HVER TORSDAG PÅ BIBELCAMPEN
CAMPINGKART

Evjetun Bibelcamping 2021

Hjertelig velkommen til Evjetun Bibelcamping 2021! 

Påmelding bibelcamp EvjetunVi åpner nå for påmelding til sommerens bibelcamp på Evjetun! Bibelcampen varer i år fra 4. juli til 25. juli. Bibelcampen arrangeres av Evjetun i samarbeid med NLM region sørvest og NLM region sør.

Vi gleder oss til flotte sommerdager på Evjetun med bibeltimer og kveldsmøter, sosialt felleskap, konserter, grilling, bading og aktiviteter på campen. Det blir eget barneopplegg for de minste på formiddagen og ungdomsmøter på kveldene.

Vi gleder oss også til besøk fra Seven-jentene som har korseminar for barna og konsert 17. juli. 23. juli blir det også konsert med Justified. Detaljert program for hver uke kommer på nett- og facebooksiden til Evjetun.

Ledere/vertskap for bibelcampen er;
Uke 27: Rebekka og Asgeir Egeland og Gry Malin og Bjarte Steinsnes.
Uke 28: Tollef og Kristine Byrkjedal, Randi og Tommy Strøm Andersen og Ingvild og Livar Veggeland.
Uke 29: Hilde og Sverre Soleng, Dag Ola og Birgitte Straume og Marit Katrine og Knut Inge Edvardsen.

Årets bibeltimeholdere blir Magne Vatland, Marit Andersen, Egil Grindland og Hartvig Kloster. På kveldsmøter og familiemøter deltar Øivind Solheim, Marit Andersen, Livar Veggeland, Trond Vorhaug og Hartvig Kloster.

Priser og overnattingsalternativer finner du her; https://evjetun.no/evjetun-tilbyr/priser
Betaling for oppholdet foretas i resepsjonen på Evjetun.

Vi regner med betydelig pågang, så var raskt ute med påmelding/booking om du vil sikre deg hytter, leiligheter, rom eller campingplass. For spørsmål, ta kontakt med Evjetun på post@evjetun.no eller 47 97 14 75.

Hjertelig velkommen!

Påmeldingsskjema finner du på linken under. Vær rask om du vil være sikker på å få en plass: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdYDgUao0F.../viewform...


EVJE OG EVJETUN

Evje og område rundt har mye spennende å by på: Elgsafari, rafting, go-cart, mineralgruver, mineralpark, klatrepark og mye mer. Det vil også bli arrangert fellesutflykt til bl.a go-kartbanen, m.m.
https://www.e-h.kommune.no/ut-paa-tur.405006.no.html


I tillegg har Evjetun leirsted kanoer og robåter til utleige for en utflykt oppover Otra. Vi har fotballbane, lekeapparat og en barnevennlig vannsklie som er aktivt i bruk under Bibelcampen.

Alle som er med under bibelcampingen som vertskap, barne- og ungdomsarbeidere m.fl. er med på frivillig basis - de bruker av sin fritid for at DU skal få en god ferie, og et møte med Jesus. Husk gjerne på dem som skal være med under årets bibelcamp i bønn. Og be om at vi må få noen gode uker sammen, åndelig og sosialt.

Smittevern taes på alvor, så vi setter inn ekstra tiltak både på camping, fellesområder og i møtehallen. Ellers gjelder nasjonale rettningslinjer for den enkelte gjest.