Evjetun Bibelcamping 2018

Hjertelig velkommen til Evjetun Bibelcamping 8-21 juli 2019! 

Evjetun bibelcamping vil i år som i fjor i uke 28 og 29. 

Påmelidng gjøres via mailadressen post@evjetun.no 

På Evjetun Bibelcamping legger vi opp til en ferie med Guds ord i sentrum. En ferie for store og små, unge og gamle - og for dem som måtte føle seg en plass midt i mellom. Vi byr på bibeltime og barnemøte på formiddagene, og kveldsmøte og ungdomstreff på kveldene. I tillegg til møter legger vi opp til utflykter og aktiviteter, og mye godt fellesskap.

Evje og område rundt har mye spennende å by på: Elgsafari, rafting, go-cart, mineralgruver, mineralpark, klatrepark og mye mer. Det vil også bli arrangert fellesutflykt til bl.a go-kartbanen, m.m.

I tillegg har Evjetun leirsted kanoer og robåter til utleige for en utflykt oppover Otra. Vi har fotballbane, lekeapparat og en barnevennlig vannsklie som er aktivt i bruk under Bibelcampen.

Alle som er med under bibelcampingen som vertskap, barne- og ungdomsarbeidere m.fl. Er med på frivillig basis - de bruker av sin fritid for at DU skal få en god ferie, og et møte med Jesus. Husk gjerne på dem som skal være med under årets bibelcamp i bønn. Og be om at vi må få noen gode uker sammen, åndelig og sosialt.

Håper vi sees!

 

Vi kommer tilbake med detajlert program når dette foreligger. 

 

Husk: Det kan i perioder bli fullt både i hytter, på rom og på campen så book gjerne i god tid ved å sende e-post til: post@evjetun.no