Evjetun Bibelcamping 2018

Hjertelig velkommen til Evjetun Bibelcamping 9-22 juli 2018! 

Evjetun bibelcamping vil dette året foregå i uke 28 og 29, og vil starte opp med oppstartsmøte mandag kveld kl. 19.30 9.juli.

På Evjetun Bibelcamping legger vi opp til en ferie med Guds ord i sentrum. En ferie for store og små, unge og gamle - og for dem som måtte føle seg en plass midt i mellom. Vi byr på bibeltime og barnemøte på formiddagene, og kveldsmøte og ungdomstreff på kveldene. I tillegg til møter legger vi opp til utflykter og aktiviteter, og mye godt fellesskap.

Evje og område rundt har mye spennende å by på: Elgsafari, rafting, go-cart, mineralgruver, mineralpark, klatrepark og mye mer. Det vil også bli arrangert fellesutflykt til bl.a go-kartbanen, m.m.

I tillegg har Evjetun leirsted kanoer og robåter til utleige for en utflykt oppover Otra. Vi har fotballbane, lekeapparat og en barnevennlig vannsklie som er aktivt i bruk under Bibelcampen.

Alle som er med under bibelcampingen som vertskap, barne- og ungdomsarbeidere m.fl. Er med på frivillig basis - de bruker av sin fritid for at DU skal få en god ferie, og et møte med Jesus. Husk gjerne på dem som skal være med under årets bibelcamp i bønn. Og be om at vi må få noen gode uker sammen, åndelig og sosialt.

Vi avslutter årets Bibelcamping med familiemøte søndag formiddag, 22.juli.

Håper vi sees!

 

Detaljert program under vil oppdateres fortløpende etter hvert som ting kommer på plass. Foreløpig er bekreftet følgende:

Uke 28

Bibeltimer (10:30): Asbjørn Kvalbein

Kveldsmøter (19:30): Kolbjørn Bø (man-tirs)

Matias Mjølhus (Ons-lør)

Team for uka: Marianne og Kolbjørn Bø, Kathe Elin og André Jacobsen

 

Uke 29

Bibeltimer (10:30): Curt Westman (man-fre)

Familiemøter (18:30): Andreas Årikstad

Team for uka: Årikstad og Edvardsen.

Det kan i perioder bli fullt både i hytter, på rom og på campen så book gjerne i god tid ved å sende e-post til: post@evjetun.no