Evjetun Bibelcamping 2019

Hjertelig velkommen til Evjetun Bibelcamping 8-21 juli 2019! 

Evjetun bibelcamping vil i år som i fjor i uke 28 og 29. 

Påmelidng gjøres via mailadressen post@evjetun.no 

I uke 28 har vi fått med oss Magne Vatland og Terje Thorsen som skal tale for oss, mens Hanna Bø skal stå for opplegg for både barn og ungdom. Vertskap for uka blir det Marianne og Kolbjørn Bø som tar seg av. Dette må du ikke gå glipp av!

I uke 29 skal Curt Westman ta seg av bibeltimene mens Steinar Malmin taler på kveldsmøte. Mot slutten av uka så kommer også Andreas Årikstad og taler på kveldsmøtene. Det blir selvfølgelig også opplegg for barn og unge som Kari Nordhus med flere skal ta seg av. Vertskap for helgen blir Kristine og Tollef Byrkjedal. Det er med andre ord mange gode grunner til å ta turen til Evjetun. 

På Evjetun Bibelcamping legger vi opp til en ferie med Guds ord i sentrum. En ferie for store og små, unge og gamle - og for dem som måtte føle seg en plass midt i mellom. Vi byr på bibeltime og barnemøte på formiddagene, og kveldsmøte og ungdomstreff på kveldene. I tillegg til møter legger vi opp til utflykter og aktiviteter, og mye godt fellesskap.

Evje og område rundt har mye spennende å by på: Elgsafari, rafting, go-cart, mineralgruver, mineralpark, klatrepark og mye mer. Det vil også bli arrangert fellesutflykt til bl.a go-kartbanen, m.m.

I tillegg har Evjetun leirsted kanoer og robåter til utleige for en utflykt oppover Otra. Vi har fotballbane, lekeapparat og en barnevennlig vannsklie som er aktivt i bruk under Bibelcampen.

Alle som er med under bibelcampingen som vertskap, barne- og ungdomsarbeidere m.fl. Er med på frivillig basis - de bruker av sin fritid for at DU skal få en god ferie, og et møte med Jesus. Husk gjerne på dem som skal være med under årets bibelcamp i bønn. Og be om at vi må få noen gode uker sammen, åndelig og sosialt.

 

Kort oppsummert:

PROGRAM UKE 28
Bibeltimer: Terje Thorsen
Kveldsmøter: Magne Vatland
Barnearbeid: Hanna Bø m.fl
Vertskap: Marianne og Kolbjørn Bø

PROGRAM UKE 29
Bibeltimer: Curt Westman (man-lør)
Kveldsmøter: Steinar Malmin (man-fre) Andreas Årikstad (helgen)
Barne-/Ungds - arb: Kari Nordhus m.fl
Vertskap: Kristine og Tollef Byrkjedal

 

Håper vi sees!

 

Vi kommer tilbake med detajlert program når dette foreligger. 

 

Husk: Det kan i perioder bli fullt både i hytter, på rom og på campen så book gjerne i god tid ved å sende e-post til: post@evjetun.no