Evjetun Bibelcamping 2021

Hjertelig velkommen til Evjetun Bibelcamping 2021! 

Hjertelig velkommen til Evjetun Bibelcamping 2021!

PROGRAM FOR 2021 ER IKKE UTARBEIDET, MEN HÅPER PÅ Å HA DET KLART TIL NYÅRSSKIFTE

PÅMELDING OG BOOKING STARTER TIDLIGST 1.2.2021 

Dato for bibelkampen er fra søndag 4.juli til og med søndag 25.juli

På Evjetun Bibelcamping legger vi opp til en ferie med Guds ord i sentrum. En ferie for store og små, unge og gamle - og for dem som måtte føle seg en plass midt i mellom. Vi byr på bibeltime og barnemøte på formiddagene, og kveldsmøte og ungdomstreff på kveldene. I tillegg til møter legger vi opp til utflykter og aktiviteter, og mye godt fellesskap.

Evje og område rundt har mye spennende å by på: Elgsafari, rafting, go-cart, mineralgruver, mineralpark, klatrepark og mye mer. Det vil også bli arrangert fellesutflykt til bl.a go-kartbanen, m.m.

I tillegg har Evjetun leirsted kanoer og robåter til utleige for en utflykt oppover Otra. Vi har fotballbane, lekeapparat og en barnevennlig vannsklie som er aktivt i bruk under Bibelcampen.

Alle som er med under bibelcampingen som vertskap, barne- og ungdomsarbeidere m.fl. er med på frivillig basis - de bruker av sin fritid for at DU skal få en god ferie, og et møte med Jesus. Husk gjerne på dem som skal være med under årets bibelcamp i bønn. Og be om at vi må få noen gode uker sammen, åndelig og sosialt.

Det kan i perioder bli fullt både i hytter i på campen så book gjerne i god tid - post@evjetun.no - tlf: 37 93 01 63

Smittevern taes på alvor, så vi setter inn ekstra tiltak både på camping, fellesområder og i møtehallen. Ellers gjelder nasjonale rettningslinjer for den enkelte gjest.